Een feestmenu met een warm, sociaal kantje

Een feestmenu met een warm, sociaal kantje

Net zoals vorig jaar serveert SOBO een warm en sociaal feestmenu.

Ook dit jaar kon Het Paradijs een topchef strikken voor het samenstellen van hun eindejaarsmenu. Niemand minder dan Alex Hanbuckers, kok en eigenaar van éénsterrenrestaurant Auberge de Herborist in Brugge zich heeft geëngageerd om een culinair 4-gangen diner te creëren en de medewerkers op te leiden om dit menu klaar te maken.

Dankzij de unieke samenwerking met Horeca Totaal, MOWI en OCMW Brugge wordt niet alleen veel werk gecreërd voor de medewerkers van SOBO, maar wordt het ook mogelijk gemaakt dat iedereen van dit menu kan genieten, ook wie het in Brugge wat moeilijker heeft.

Benieuwd naar het menu?

Tartaar van zalm met sojadressing
Of
Kruidensalade met jonge eend en couscous

Pindasoep met kip of tofu

Parelhoen”fine champagne” met structuren van knolselder
OF
Roodbaarsfilet met gestampte aardappelen, hazelnootboter en uiencrunch

Pandan, tapiocaparels met een sausje van mango

Kindermenu

  • Feestelijke sterren-tomatensoep
  • Winters stoofpotje van kip met puree
  • Duo van chocolademousse

Ook overtuigd?

Bestellen voor ouderjaardavond kan nog tot en met dinsdag 28 december. Afhalen kan op vrijdag 31 december tussen 12u en 16u bij Sobo, Pathoekeweg 9A7, of bij Het Paradijs, Kruitenbergstraat 11.

BESTEL

(foto = voorgerecht)