SOBO lanceert Plat Partout voor de feestdagen

SOBO lanceert Plat Partout voor de feestdagen

Het sociaal buurtrestaurant van SOBO, nl. Pas Partout lanceert een take away feestmenu voor kerstavond en ouderjaarsavond, de Plat Partout.

Zeg niet zomaar feestmenu tegen de Plat Partout. Niemand minder dan Filip Claeys van De Jonkman (2 Michelin sterren) heeft de gerechtjes uitgedacht en het menu samengesteld. Voor de medewerkers van SOBO was het alvast een zeer unieke ervaring om met deze sterrenchef samen achter de kookpotten te staan. 

De menu's zijn enkel beschikbaar op kerstavond en ouderjaarsavond en kosten € 45 per persoon. Je vindt hier alle informatie over de menu en hoe je kan bestellen. 

Wat ook mooi is aan dit initiatief is dat  ook wie het financieel wat moeilijk heeft tijdens de feestdagen een sterrenmenu op tafel kan toveren. Dankzij sponsors en tussenkomst van het OCMW Brugge kunnen zij de maaltijden aankopen aan een sociaal tarief.

Het initiatief van SOBO kadert tevens binnen de campagne Buurt op je bord. Hiermee promoot HERW!N afhaalmaaltijden bij (sociale) buurtrestaurants.